Reserveringsinformatie

 

De testritten zijn voorbehouden aan verantwoordelijken voor wagenparken, mobiliteit, financiën, inkoop, facility en HR, en aan besluitvormers over het wagenpark van hun bedrijf (maximaal 3 personen per bedrijf).

De voertuigen zijn verdeeld in pools van 4 voertuigen. U krijgt dus de kans om alle 4 voertuigen te testen tijdens uw proefrit. Hieronder vindt u de samenstelling van de pools. Om u te helpen bij het reserveren van de pools met de voertuigen die u interesseren, kunt u de voertuigen filteren op merk, maandelijks TCO-budget, enzovoort, en controleren in welke pool(s) de voertuigen zich bevinden.

Tijdens het evenement zal u kunnen stemmen voor de ZE Company Car of the Year en voor de ZE Light Commercial Vehicle of the Year op basis van uw testritten.

 

Belangrijk

Indien u samen met uw collega’s (max. 2) tegelijkertijd dezelfde pools wilt reserveren, dient u één persoon aan te wijzen om de reserveringen voor de andere deelnemers te maken. 1 bedrijf = 1 chauffeur (account + pool reservatie) + 2 begeleiders max (enkel account). Zo niet, dan kan iedereen zijn pools apart reserveren.

Reserveer alstublieft maximaal 3 pools.

Klik hier om uw testritten te reserveren.

Lijst van voertuigen